Steven Musch
Steven Musch Good vibes 1 sep 2016

Man rijdt op struisvogel over de snelweg

In plaats van met de auto in de file te gaan staan, kun je ook gewoon op een struisvogel de snelweg over. Dat gaat veel sneller, blijkt uit een filmpje dat is gemaakt met een dashcam en werd gepubliceerd op YouTube.

Het filmpje laat een Kazachstaanse man zien die rijdend op een struisvogel pijlsnel over de snelweg schiet en al het andere verkeer in de file achter zich laat. Een struisvogel kan snelheden bereiken van zo’n 70 kilometer per uur.

https://www.youtube.com/watch?v=AG9OGbcBd60

„Is iedereen net zo verbaasd als ik of zouden die mensen in de file denken: ‘Oh daar heb je Jim weer, die iedereen in het verkeer voorbijgaat op zijn struisvogel’”, schrijft een gebruiker als grap op Reddit.

Het is onduidelijk wie de man op de struisvogel precies is. In sommige landen komt het wel vaker voor dat mensen op struisvogels rijden. In Zuid-Afrika vinden er zelfs races plaats, die door veel toeristen worden bezocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man rijdt op struisvogel over de snelweg
Sluiten