Remco Visser
Remco Visser Good vibes 3 sep 2016 / 17:50 uur

Lief! Blinde viervoeter heeft eigen geleidehond

Het leven van een blinde hond gaat normaal gesproken niet over rozen. Viervoeter Hoshi heeft het echter wel getroffen. De Eskimohond uit Washington kreeg namelijk zijn eigen blindegeleidehond, zo meldt CBS San Diego.

Baasje Pauline Perez was ten einde raad toen haar hond Hoshi op 11-jarige leeftijd zo ernstig aan glaucoom leed, dat zijn beide ogen verwijderd moesten worden. Tot ze tijdens een bezoek aan een dierenasiel de enthousiaste dwergkees Zen opmerkte en adopteerde.

Hulphond

Zen fungeert sindsdien als geleidehondje voor zijn grotere metgezel Hoshi, wat ondertussen heeft geleid tot een enorm aandoenlijk Instagram-account.

View this post on Instagram

Hot off the press! Read all about us! 💻 We've been featured on TheDodo.com! Thank you @caitlinjill for writing about our story and sharing it with the world! Check out the link to the article in our bio! We 💜 you all! #ablinddogandhisbestfriend ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #igdogs #photographer #model #fluffy #pom #pomeranian #pomlife #rescue #dog #pups #blinddog #eskie #fluff #americaneskimo #eskie_spitz #instacool #instacute #cute #friends #ilovemydog #pawheart #viralpets #petchannel #barkhappy #sniffandbarkens #thedodo

A post shared by Sweet Treats Of PAWSitivity! (@the.fluffy.duo) on

View this post on Instagram

Just making sure you're still there Zen. Still here Hoshi! ❤️ #ablinddogandhisbestfriend ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #igdogs #photographer #model #fluffy #pom #pomeranian #pomlife #rescue #dog #pups #blinddog #eskie #fluff #americaneskimo #eskie_spitz #instacool #instacute #cute #friends #ilovemydog #pawheart #viralpets #petchannel #barkhappy

A post shared by Sweet Treats Of PAWSitivity! (@the.fluffy.duo) on

View this post on Instagram

Hi everyone! Welcome to our 2016 camping adventure! Pitch a tent and let's have some fun! We want to wish our auntie @ptownpizzalover good luck on her marathon this weekend! We love and miss you! ❤️🐶🐶 #ablinddogandhisbestfriend ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #igdogs #photographer #model #fluffy #pom #pomeranian #pomlife #rescue #dog #pups #blinddog #eskie #fluff #americaneskimo #eskie_spitz #instacool #instacute #cute #friends #ilovemydog #pawheart #viralpets #petchannel #barkhappy #adventuremutts #camp

A post shared by Sweet Treats Of PAWSitivity! (@the.fluffy.duo) on

View this post on Instagram

Good night my Zenapoo ❤️ #ablinddogandhisbestfriend ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #igdogs #photographer #model #fluffy #pom #pomeranian #pomlife #rescue #dog #pups #blinddog #eskie #fluff #americaneskimo #eskie_spitz #instacool #instacute #cute #friends #ilovemydog #pawheart #viralpets #petchannel #barkhappy #sleepy #bedtime

A post shared by Sweet Treats Of PAWSitivity! (@the.fluffy.duo) on

View this post on Instagram

Park and play! 🐶 #ablinddogandhisbestfriend ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #igdogs #photographer #model #fluffy #pom #pomeranian #pomlife #rescue #dog #pups #blinddog #eskie #fluff #americaneskimo #eskie_spitz #instacool #instacute #cute #friends #ilovemydog #pawheart #viralpets #petchannel #barkhappy #playground #outdoor

A post shared by Sweet Treats Of PAWSitivity! (@the.fluffy.duo) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lief! Blinde viervoeter heeft eigen geleidehond
Sluiten