IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 17 sep 2016 / 18:45 uur

Leraar met kanker wordt toegezongen door studenten

Een leraar uit het Amerikaanse Nashville heeft een prachtige serenade gekregen. Ben Ellis vocht tegen kanker toen 400 leerlingen voor zijn raam een nummer zongen. Ben was zo geliefd bij de studenten dat ze besloten wat voor hem te doen, meldt The Mirror.

Dienstbaar

Ben was in tranen toen de leerlingen voor zijn raam stonden. Het is één van Ben’s laatste mooie momenten, tien dagen later overleed de docent aan de ziekte. De video werd miljoenen keren gedeeld op Facebook.

De docent wordt omschreven als hoe een leraar hoort te zijn, dienstbaar en een rolmodel. Zijn vader laat weten dat zijn zoon honderden levens heeft veranderd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Leraar met kanker wordt toegezongen door studenten
Sluiten