Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 7 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Kattenfoto plaagt Belgisch koningshuis op Twitter

Via het officiële Twitteraccount van het koninklijke paleis van België werd dinsdagavond een bijzondere foto de wereld ingestuurd. Op de foto is een kat te zien, in de avondschemering op een balkon in de omgeving van Brussel. De bijbehorende tekst luidde: „Quiet evening on the terrace…”

De tweet verscheen om 20:30 uur, maar werd daarna vrijwel direct door het paleis verwijderd. Volgens een woordvoerder is de foto niet door het koninklijk huis geplaatst. Hij verklaarde volgens Franse media dat het account @MonachieBe volledig beveiligd is.

Foto: Screenshot twitter

Hoe de kattenfoto het levenslicht zag, blijft dus een mysterie. „Wij gaan contact opnemen met Twitter om dergelijke berichten in de toekomst te vermijden”, aldus de woordvoerder, die het account samen met zijn team beheert.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kattenfoto plaagt Belgisch koningshuis op Twitter
Sluiten