Steven Musch
Steven Musch Good vibes 14 sep 2016 / 19:12 uur

Inbrekers laten kinderachtige briefjes achter

In de Amerikaanse stad Houston, Texas, liet een stelletje inbrekers een vreemde bekentenis achter. De dieven lieten twee kinderachtige briefjes achter op het adres waar zij net hadden ingebroken.

Toen Joseph Alvaro afgelopen maandag met zijn twee kinderen thuis kwam stond de deur open en trof hij twee briefjes aan vol met spelfouten. Op het eerste briefje is het woord ‘wij’ doorgekrast en vervangen door ‘ik’. Vervolgens staat er in een soort kinderhandschrift geschreven: „Ik heb ingebroken… Haha… Ik heb je PS3, controlers, spelletjes en computer gestolen."

Op een tweede briefje staat: „Ik heb je spullen gestolen omdat mijn broer zei dat ik het niet moest doen."

Of de inbrekers ook echt kinderen zijn of gewoon nooit een opleiding hebben gevolgd is niet duidelijk. Er wordt nog gezocht naar de daders.

Hoewel de inbrekers hun actie zelf blijkbaar erg leuk vonden, kon Alvara er minder om lachen. „Het is erg moeilijk om te bedenken dat iemand de deur heeft opengetrapt, spullen kapot heeft gemaakt, dingen mee heeft genomen, en dan denkt dat hij de goede keuze heeft gemaakt", zegt hij tegen de lokale nieuwszender KHOU.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inbrekers laten kinderachtige briefjes achter
Sluiten