Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 25 sep 2016 / 16:40 uur

Huis van bruidspaar ingepakt met bierkratten

De huwelijksnacht van een stel uit het Belgische Malle verliep iets anders dan verwacht: in plaats van samen het bed in duiken, kon het stel eerst de 1190 bierkratjes waarmee hun huis was ‘ingepakt’ weghalen.

Het grapje lijkt ontzettend flauw, maar iedere lege krat van het merk Westmalle dat voor de deur staat levert los zo’n 2,10 euro aan statiegeld op: in totaal krijgt het bruidspaar dus zo’n 2500 euro cadeau. Daar moeten ze wel een paar ritjes naar de supermarkt en een hoop sjouwwerk voor overhebben, want alle ingangen van hun huis waren geblokkeerd.

Hoe het stel uit de provincie Antwerpen reageerde op de verrassing is niet bekend. De grap is in ieder geval een hit op het net: de foto van de Belgische nieuwszender VTM gaat overal het net over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Huis van bruidspaar ingepakt met bierkratten
Sluiten