Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 7 sep 2016 / 10:15 uur

Foto toont bejaard stel uren voor dood hen scheidt

Een bijzondere foto van een bejaard stel heeft tot honderden reacties geleid op Reddit. De hartverscheurende, bijzondere foto toont twee oude mensen die elkaars hand vasthouden. Een van hen zou uren later overlijden.

Op reddit omschrijft gebruikster RealLiveGirl: „Mijn grootmoeder (96) met mijn grootvader (100), uren voor haar dood afgelopen weekend. 77 jaar getrouwd.” In de reacties laat ze weten dat ze de foto prachtig vindt: „Ik weet dat het mijn eigen grootouders zijn, maar ik vind dit werkelijk waar de droevigste en tegelijk de schattigste foto die ik ooit heb gezien.”

Honderden reacties op foto

De commentaren op de foto variëren. Sommige gebruikers vinden dat de foto privé had moeten blijven, anderen bedanken de uploadster voor het delen van de bijzondere foto: „Gecondoleerd, maar wat een ‘prachtige manier om te gaan”, reageert er een. „Handen vasthouden met je geliefde in een warm bed, mogelijk met anderen geliefden om je heen.”

Het komt vaker voor dat mensen de laatste momenten van geliefden vastleggen en dat besluiten te delen met de hele wereld. In mei van dit jaar deelde de 21-jarige Chris Minnini een foto van zijn ouders, die beiden op de intensive care lagen. Niet veel later overleed zijn vader.

Imgur / Chris Mininni

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Foto toont bejaard stel uren voor dood hen scheidt
Sluiten