Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 9 sep 2016 / 19:10 uur

Enthousiasme over themapark in Roemeense zoutmijn

Een prachtig themapark zorgt voor overweldigende reacties op social media. Het gaat hierbij niet om een alledaags pretpark, maar om een themapark onder de grond, in de oude zoutmijnen van Roemenië.

De foto’s van Salina Turda die vrijdag op de Facebookpagina van CCTV geplaatst werden, zorgen voor een stortvloed aan enthousiaste reacties op het Roemeense prachtstukje. Voor veel mensen zijn de zoutmijnen – waarin onder andere ook een spa en wellness resort schuilt – nog onbekend, maar dat geldt lang niet voor iedereen: de attractie werd al eens opgenomen in de 25 hidden gems around the world that are worth the trek door het blad Business Insider.

Minigolf, reuzenrad en bootje varen

Naast het spa en wellnessresort kun je in Salina Turda zo’n 120 meter onder de grond ook gaan bowlen, minigolven, poolen of tafeltennissen. Er is een reuzenrad bij de zoutmijnen aanwezig, je kunt met een bootje over het ondergrondse meer varen en er is zelfs een theater in het themapark. Wij genieten voor nu vooral van de prachtige plaatjes. Het pretpark opent op 16 september weer haar deuren.

Gepostet von CCTV am Freitag, 9. September 2016

Gepostet von CCTV am Freitag, 9. September 2016

Gepostet von CCTV am Freitag, 9. September 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Enthousiasme over themapark in Roemeense zoutmijn
Sluiten