Puck Roest
Puck Roest Good vibes 11 sep 2016 / 19:16 uur

Duizenden likes voor bijzondere bevallingsvideo

Gillen, persen en puffen. Daar denken de meeste mensen aan wanneer ze een bevalling moeten beschrijven. De Amerikaanse in deze video had echter een zeer kalme, mooie bevalling. Haar vroedvrouw filmde de bijzondere gebeurtenis en deelde deze via Facebook.

In korte tijd werd bevalling van Audra Lynn uit Californië ruim 13 miljoen keer bekeken. De video van de patiënte van vroedvrouw Lisa Marie Sanchez Oxenham werd tevens massaal gedeeld. In het filmpje is te zien hoe Audra thuis in bad bevalt van haar tweede kindje. Haar man Pete zit bij haar in het water. Audra praat zachtjes, puft kort en een paar seconden later kan ze haar kersverse zoontje in haar armen sluiten.

De mooie video heeft bij een hoop mensen een gevoelige snaar geraakt. Er werd maar liefst 20.800 keer gereageerd op het bericht op Facebook. „De taak van de vroedvrouw is bij iedere bevalling anders. Maar het is altijd belangrijk om te zorgen voor rust”, schreef Sanchez Oxenham in een bericht op haar pagina. Bekijk de bijzondere beelden hieronder.

Gepostet von Lisa Marie Sanchez Oxenham am Samstag, 3. September 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Duizenden likes voor bijzondere bevallingsvideo
Sluiten