Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 25 sep 2016 / 09:07 uur

Dronken dokter rijdt door na aanrijding

Een dronken dokter uit het Belgische Estaimbourg ging zaterdagmiddag zijn boekje te buiten. Om half twee ’s middags had de beste man al zoveel alcohol gedronken, dat hij niet meer kon voorkomen dat hij vol inreed op een groep wielertoeristen. Dit gebeurde op nog geen honderd meter afstand van zijn huis.

Hoewel er niemand overleed als gevolg van de aanrijding, ligt er wel een wielrenner zwaargewond in het ziekenhuis, zo meldt het Laatste Nieuws. In totaal werden er zo’n tien van de wieltoeristen geraakt. De dokter besloot de komst van hulptroepen en de politie echter niet af te wachten en reed direct door.

Terwijl hij wegvluchtte, achtervolgde een alerte motorrijder hem. Deze zorgde ervoor dat de man snel aangehouden kon worden door de politie. De dokter zit vast om verder verhoord te worden, zo bevestigt de burgemeester.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dronken dokter rijdt door na aanrijding
Sluiten