IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 26 sep 2016 / 10:46 uur

Dit kunnen we komend kwartaal op Netflix verwachten

Begin deze maand waren Netflix-gebruikers maar wat blij met de release van het tweede seizoen van Narcos. Nu we dat nieuwe seizoen hebben uitgebingd, is het tijd om eens te kijken wat er komend kwartaal nog verwacht wordt. En dat is aardig wat. Voor je het weet is het weer kerst en kun je Home Alone weer aanslingeren, tot die tijd wordt er gelukkig ook nog een hoop nieuws verwacht.

Luke Cage

Netflix slaat voor de derde keer de handen ineen met Marvel. Na Jessica Jones en Daredevil, kunnen we vanaf 30 september kijken naar Luke Cage. Mike Colter vertolkt de titelrol van Luke Cage, een ontsnapte gevangene die na een gesaboteerd experiment een onverwoestbare huid heeft. De voortvluchtige houdt zich schuil in Harlem waar hij zijn leven weer op probeert te bouwen. En als echte antiheld is hij natuurlijk ook te huur…

Zoo

Over de hele wereld worden dieren ineens gewelddadig. Wetenschapper en zoöloog Jackson Oz geeft safari’s in Afrika en ziet het gebeuren. Hij besluit het vreemde gedrag van de dieren uit te zoeken, in de hoop erger te voorkomen. In Amerika zijn ze begin 2015 al aan de serie begonnen en IMDB-gebruikers geven Zoo een nette zeven. Er is nog geen exacte datum, maar nog in 2016 moet je de angstige momenten van Oz kunnen gaan zien.

Suits

Harvey Specter en Mike Ross nemen je ook in seizoen vijf weer mee in de wereld van topadvocaten. Waar er de eerste vier seizoenen vooral werd gefocust op de dreiging van illegale advocaat Mike Ross, slaat seizoen 5 een nieuwe weg in en krijgen we eindelijk een stuk meer te zien van de onaantastbare Harvey Specter. Een precieze datum is er nog niet, maar tussen oktober en december zou je volgens de geruchten weer naar het advocatenteam moeten kunnen kijken.

The Crown

Ze is 25, net getrouwd en staat straks aan het hoofd van ’s werelds bekendste monarchie. En dat staat ze nog steeds: The Crown gaat over de jonge jaren van de Engelse Queen Elizabeth II. Schrijver Peter Morgan heeft zijn research goed gedaan, waardoor je een fijn inkijkje in het privéleven van de bekende koningin krijgt. Dit gebeurt er, als we de schrijvers moeten geloven, achter de deuren van Buckingham Palace. De geheimen worden vanaf 4 november prijsgegeven.

Fuller House

Van 1987 tot 1995 en nog jaren later dankzij herhalingen waren ze één van de meest geliefde families op de beeldbuis, Full House. Inmiddels zijn de drie meiden uit de serie volwassen. Netflix besloot de dames te vragen voor een spin-off, Fuller House, waarin oudste dochter D.J. Tanner haar man is verloren. Zusje Stefanie komt bij haar in huis wonen om samen met Kimmy Gibbler te helpen met de opvoeding van D.J.’s kinderen. Op 9 december is het tijd voor seizoen twee van de spin-off, die zowel hilarisch als op sommige momenten best een beetje emotioneel is. De enige die in de nieuwe cast mist, is Michelle. Mary-Kate en Ashley Olsen wilden beiden niet meedoen met de nieuwe serie.

American Horror Story

Het is weer tijd om flink weg te griezelen. Mocht je al niet zo fan zijn van slapen in een hotel, dan kun je American Horror Story seizoen 5 beter even overslaan. In het 90 jaar oude hotel in Los Angeles spookt het. Onder andere Lady Gaga vertolkt een grote rol in dit seizoen en dat doet ze goed. Hoe verder we kijken, hoe meer we begrijpen waarom gasten en personeel van het hotel juist door deze mensen worden opgejaagd. Vanaf 10 oktober kun je weer op het puntje van je stoel zitten bij het kijken van deze serie.

En verder?

Daarnaast kun je dit kwartaal het derde seizoen van Stephen King-serie Under The Dome verwachten. Netflix Original en sitcom The Range krijgt op 7 oktober een tweede seizoen. De sprookjeswereld van Once Upon A Time ontvouwt zich op 27 september en seizoen vijf van Homeland staat op 8 oktober online. Als laatste zal seizoen 3 van Rectify ook niet lang meer op zich laten wachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit kunnen we komend kwartaal op Netflix verwachten
Sluiten