Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Good vibes 28 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Deze club kom je alleen in als je knap genoeg bent

Wie dacht dat het in de rij van de Berlijnse club Berghain spannend is of je binnenkomt, heeft nog niet van de club gehoord die binnenkort in Los Angeles opent. Daar mogen alleen knappe mensen naar binnen. Een strenge jury ziet erop toe dat er ook alleen knappe mensen binnenkomen.

De club in Californië is een initiatief van de datingwebsite BeautifulPeople.com. Deze website laat alleen mensen toe die verschrikkelijk knap zijn. Kom je niet door de ballotagecommissie heen, dan kun je een ultraknappe wederhelft wel schudden.

Lelijk volk

Greg Hodge is directeur van het bedrijf en vertelt aan The Sun dat ze met de nieuwe club alleen aan de wensen van hun gebruikers voldoen. Die hebben namelijk helemaal geen zin om tijdens het uitgaan tussen lelijk volk te staan.

„We luisteren naar onze leden”, zegt Hodge. „Ze zijn het zat om uit te gaan, hopende iemand te ontmoeten die minstens net zo mooi is en dan uiteindelijk alsnog de hele avond willen dat het licht gedimd wordt. We zijn daarom trots om onze eerste bar te openen.”

Filosofie

Bij het ontwikkelen van de bar is het bedrijf van dezelfde uitgangspunten en filosofie uitgegaan als bij het ontwikkelen van de site. „We brengen BeautifulPeople.com nu van online naar de echte wereld.”

Als je naast mooi ook nog eens lid bent van de site, krijg je voorrang in de bar en een tafeltje. Wie niet lid is, moet eerst gekeurd worden door de Beauty Police, die ter plekke aanwezig is. De jury heeft volgens de site expertise over wat mooi genoeg is voor de doelgroep.

Wereldwijd zijn er inmiddels 800.000 leden. Al die mooie mensen staan tegenover 11 miljoen potentiële leden die keihard zijn afgewezen door de online schoonheidspolitie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Deze club kom je alleen in als je knap genoeg bent
Sluiten