Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Good vibes 25 sep 2016 / 21:35 uur

Braziliaanse bouwvakkers vinden slang van 400 kilo

Bouwvakkers in het Braziliaanse Pará vonden een wel heel indrukwekkende slang toen ze aan het werk waren. Een gigantische cobra van 10,5 meter lang en zo’n 400 kilo zwaar verstopte zich daar en kwam na een explosie tevoorschijn.

Lees ook: Dodelijke slang duikt Uggs in

In een filmpje dat geplaatst werd door de bouwvakkers, zijn eerst twee foto’s te zien waarop het enorme beest wordt opgetild door een hijskraan om te laten zien hoe groot hij is. Vervolgens is het filmpje een fragment te zien waarop de slang, die een diameter van een meter heeft, vastgebonden op een plaat ligt.

Veel mensen die het filmpje zagen reageerden geschokt op het feit dat de slang lag vastgebonden. Het lijkt erop dat de slang dood is, volgens veel mensen het resultaat van het handelen van de bouwvakkers. Het is echter niet bekend of de slang bij vondst al overleden was.

Op dit moment staat het Guinness World Record voor langste slang ter wereld op 7.67 meter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Braziliaanse bouwvakkers vinden slang van 400 kilo
Sluiten