Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 26 sep 2016 / 12:04 uur

‘Blinde vrouw woont 20 jaar lang met dode zoon’

Een blinde vrouw heeft tot wel twintig jaar lang het levenloze lichaam van haar zoon in huis gehad. Eerder deze maand werd het skelet van een volwassen man aangetroffen in de woning van de bejaarde Rita Wolfensohn. Dat meldt New York Post.

https://twitter.com/TheVoicegh/status/780305808185712640

De woning van de vrouw in Brooklyn was zo’n puinhoop dat de agent het omschreef alof er net „een vuilniswagen zijn zooi had gedumpt”. De schoonzus van de vrouw, Josette Buchman, trof het skelet, met broek, sokken en een shirt, aan in een kamer op de tweede verdieping. De man lag op zijn rug op een matras.

Vieze kamer

Na uitgebreid onderzoek wordt aangenomen dat de vrouw in al die twintig jaar geen idee had dat het lijk van haar zoon in de woning lag. De kamer waar het lichaam werd gevonden, lag vol met afval en spinnenwebben. In de kamer stonk het naar rot eten, maar niet naar rottend vlees. Wolfensohn verklaarde dat ze dacht dat haar zoon al lang was verhuisd, al was het op zijn minst opvallend te noemen dat Louis in twintig jaar tijd niet meer werd gezien.

De vrouw had nog een zoon, maar die overleed in 2003 al op 38-jarige leeftijd. Louis zou, als hij nog had geleefd, bijna 50 jaar zijn geweest.

Na de vondst van Louis werd de oude blinde vrouw overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens haar broer Joseph Buchman zit de vrouw nu in een voorziening voor begeleid wonen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Blinde vrouw woont 20 jaar lang met dode zoon’
Sluiten