Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 22 aug 2016 / 13:43 uur

Zweed deelt sapjes uit in ruil voor spontaan dansje

Elke maand krijgt een Zweeds bedrijf een voorraad sinaasappelsap aangeleverd voor alle medewerkers. Zo ook deze maand, maar er was één probleem: de meeste medewerkers waren op vakantie… Dus wat doe je dan met al die onaangeraakte flesjes? Juist, die deel je gewoon uit op straat, dacht barmhartige Samaritaan Marcus Sjogren.

Uitdelen maar!

Dat is dus ook precies wat Marcus deed, samen met zijn vriend David Runqvist. Ze kregen de levering binnen en bedachten dat ze er maar iets leuks mee moesten doen. De mannen gingen de straten in het zuiden van Zweden op en de reacties legden ze vast.

Iedereen die zo’n lekkere dorstlesser in ontvangst wilde nemen, moest namelijk eerst een dansje wagen. Gewoon, midden op straat. En dat levert natuurlijk leuke, lieve en grappige beelden op:

Het was dan ook een van de heetste zomerdagen, waarop de mannen deze flesjes sinaasappelsap uitdeelden. In totaal hebben meer dan honderd mensen hun lichaam aan het werk gezet om zo’n flesje te mogen ontvangen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zweed deelt sapjes uit in ruil voor spontaan dansje
Sluiten