Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 11 aug 2016 / 09:35 uur

Zwangere vrouw verrast ouders met lieve video

Na drie jaar huwelijk was het wel tijd voor de Australische Chika en Al om kinderen te krijgen. Althans, dat vond Chika’s familie, die het stel behoorlijk onder druk zette. De aankondiging van de langverwachte zwangerschap is dan ook hartverwarmend.

Al sinds de trouwdag van Chika en Al, vier jaar geleden, maakte de familie van de van oorsprong Indonesische Chika heel duidelijk dat ze nageslacht wilde. Vooral voor de moeder van Chika was het niet meer dan logisch dat er op een trouwerij een zwangerschap volgde.

Koekje van eigen deeg

„Vooral haar moeder heeft ons heel erg gepusht om een kind te nemen”, vertelt Al in de video. „Dus toen we besloten aan kinderen te beginnen, wilden we haar een koekje van eigen deeg geven”. En dus wachtte het jonge stel lange tijd met het onthullen van de zwangerschap, zodat ze Chaki’s moeder extra konden verrassen.

Daar ging nog best wat werk inzitten. Chaki’s moeder woont in Indonesië en dus gingen de maanden voorbij, waarin Chaki steeds groter werd. De hele zwangerschap werd vastgelegd op video, die pas op het laatste moment naar Chaki’s moeder werd gestuurd. Chaki’s broers en zus, die in het complot zaten, filmden de reactie van hun ouders toen ze de beelden eindelijk zagen.

Echo

De beelden zijn aandoenlijk: rustig kijken Chaki’s ouders de video, waarin het leven van Al en Chika voorbij komt – uiteraard zonder Chaki’s groeiende buik in beeld te brengen. Bij een doktersbezoek begint Chaki’s moeder al te fronzen en wanneer Chaki en Al het ziekenhuis binnen gaan, slaat de verwarring toe. Pas bij het zien van de echo realiseren ze zich waar ze naar kijken. Chaki’s moeder begint meteen te huilen van geluk. En dan is de grootste verrassing nog geeneens geweest…

De video is al even geleden gedeeld, maar gaat nu viral. En niet onterecht, want deze prachtige aankondiging van een zwangerschap is de liefste manier waarop je bemoeizuchtige ouders kunt ‘straffen’!

https://www.youtube.com/watch?v=H773jEpip6s

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zwangere vrouw verrast ouders met lieve video
Sluiten