Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 25 aug 2016 / 10:24 uur

Zo klinkt een piano gemaakt van eetstokjes

Voor sommige mensen is het eten met stokjes al een opgave op zich. Componist en uitvinder Sami Elu besloot om de houten stokjes eens voor iets anders te gebruiken dan het nuttigen van een rijsttafel. Hij maakte een piano van eetstokjes.

Elu, die woonachtig is in Tokio, is al jaren bezig met deze uitvinding en heeft al meerdere versies gemaakt. De componist is niet de eerste die met het idee kwam om een piano te maken van stokjes, maar hij bedacht wel een van de meest complexe bouwpakketten. De gehele piano is gemaakt van stokjes. Ook heeft Elu een klein drumstel toegevoegd aan de piano, zodat hij zijn muzikale kunsten optimaal kan benutten.

Benieuwd hoe het geluid klinkt?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo klinkt een piano gemaakt van eetstokjes
Sluiten