Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 23 aug 2016 / 15:20 uur

Zeehond springt op boot, ontsnapt aan walvissen

Een zeehondje op een onbekende locatie ontsnapte ternauwernood aan een groep walvissen die hem als lunch op het oog hadden. Het slimme dier sprong namelijk meerdere keren op een boot die toevallig dichtbij dreef.

De opvarenden waaronder YouTuber Kirk Frase filmden de merkwaardige gebeurtenis en maakte de beelden publiekelijk. De zeehond trotseerden meerdere keren het water maar kwam steeds weer terug totdat de drie walvissen het opgaven.

Uiteindelijk kon het beestje ongeschonden weg zwemmen en zichzelf in veiligheid brengen. Bekijk de beelden hieronder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zeehond springt op boot, ontsnapt aan walvissen
Sluiten