Remco Visser
Remco Visser Good vibes 23 aug 2016 / 13:10 uur

Winkelpersoneel jat kassa leeg; verzint overval

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Dat geldt ook voor twee medewerksters van een winkel in Arnhem, die een overval in scène zetten om hun baas te bestelen. Dat meldt De Gelderlander.

De medewerksters, beiden 18 jaar, alarmeerden op 29 juli de politie, met het verhaal dat de winkel door twee gewapende mannen was overvallen. Onder bedreiging van een mes zouden de twee meisjes uit Arnhem de inhoud van de kassa hebben afgegeven, waarna de mannen vertrokken.

Verzonnen

Van dat verhaal bleef echter niets overeind tijdens het politie-onderzoek. Uiteindelijk bleek dan ook dat de twee ‘slachtoffers’ de hele overval uit hun duim hadden gezogen en de buit in eigen zak hadden gestoken. Om hoeveel geld het gaat wil de politie nog niet zeggen. De jongedames zijn aangehouden en zitten in de cel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Winkelpersoneel jat kassa leeg; verzint overval
Sluiten