Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 25 aug 2016 / 14:10 uur

Waaghals rijdt rondje op eenwieler op 256m hoogte

Hoogtevrees? Dan is onderstaand filmpje voor jou waarschijnlijk niet te aanschouwen zonder af en toe even weg te kijken. En we durven te wedden dat ook mensen zonder hoogtevrees dit Flaviu Cernescu niet nadoen.

Wat zijn motivatie om de stunt uit te halen precies was, weten we niet. Maar het levert in ieder geval wel een hele hoop views op YouTube op. Met zijn eenwieler toog Cernescu naar een hoogte van 256 meter om daar op een vervallen schoorsteen een paar rondjes te rijden.

Het is overigens niet de eerste keer dat Cernescu een dergelijke stunt uithaalt. De waaghals van Roemeense afkomst spande eerder een touw over een 61 meter diep waterreservoir om er vervolgens over heen te lopen. En zo zijn er op zijn YouTube-kanaal meerdere acties te vinden de pet van de normale mens te boven gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waaghals rijdt rondje op eenwieler op 256m hoogte
Sluiten