Hester Ramaker
Hester Ramaker Good vibes 2 aug 2016 / 13:42 uur

Video van hond met prothesepootjes gaat viraal

De video van Cola de hond is in vier dagen hartstikke viraal gegaan. In de video is te zien hoe Cola een stel prothesepootjes aangemeten krijgt en daarmee dolblij zijn eerste stapjes zet.

Zwaard

Cola werd op 5 mei opgenomen in een dierenverblijf in Bangkok, Thailand, genaamd Soi Dog Foundation. Hij werd bij de foundation gebracht nadat de buurman van zijn eigenaar Cola had aangevallen met een zwaard. Hij verloor direct een van zijn beentjes en de andere zat nog maar amper vast, vertelt John Dalley, eigenaar van de Soi Dog Foundation. De organisatie zet zich in om straatkatten en -honden op te vangen.

Geen benen

Momenteel wordt de hond geholpen door Gill Dalley, mede-eigenaar van de foundation, die zelf ook geen benen meer heeft. Ze verloor deze terwijl ze een hond uit een volgelopen veld redde. De video is binnen een paar dagen al meer dan een half miljoen keer bekeken en wij snappen wel waarom! De hond lijkt zijn geluk niet op te kunnen met zijn nieuwe pootjes en springt direct vrolijk tegen de aanwezigen op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video van hond met prothesepootjes gaat viraal
Sluiten