Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Good vibes 18 aug 2016 / 13:45 uur

Verjaardagswens oma komt uit: een hete brandweerman

De 105-jarige Ivena had een bijzondere wens voor haar verjaardag: een knappe brandweerman. Op haar verjaardag stond er echter niet één brandweerman in haar huis, maar een hele brigade.

„Ivana heeft een goed gevoel voor humor”, vertelt Debra Carter, medewerker van het verzorgingstehuis, tegen Chronicle Live. Vorig jaar klom ze in een boom voor haar verjaardag, en dit jaar vroeg ze om een brandweerman met tattoos die haar verjaardagstaart kwam brengen.

And all because the lady loves a burly firefighter! Congratulations to Ivy Smailes from Crawcrook who has celebrated her 105th birthday from all at Tyne and Wear Fire and Rescue Service.

Gepostet von Tyne and Wear Fire and Rescue Service am Donnerstag, 18. August 2016

Verrassing

„Toen het verzorgingstehuis ons vroeg om de verjaardagstaart te leveren, waren we erg blij om te helpen met het vieren van deze bijzondere gelegenheid”, vertelde manager Dave Escott. Er was zelfs discussie over wie de ladder ging beklimmen en de taart zou geven, volgens Carter.

Naast het verrassende cadeau, was er op Ivena’s feest tevens een optreden van een lokale dansstudio, een zanger om haar favoriete nummers te zingen en een buffet. Bovendien nam de vrouw, die ook wel liefkozend ‘Tante Ivy’ wordt genoemd, op deze dag haar eerste selfie.

Reageer op artikel:
Verjaardagswens oma komt uit: een hete brandweerman
Sluiten