Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 22 aug 2016 / 14:40 uur

Toekomstig kampioentje laat skills zien in metro

Als China nog op zoek is naar de volgende kandidaat om hun land te vertegenwoordigen op de Spelen, hebben wij hem gevonden. Het kleine jongetje in onderstaande video laat op jonge leeftijd al heel wat kracht zien, en ook nog zonder schaamte.

Kunstje

De video werd opgenomen in een metro in Beijing. Het jochie komt zo te zien net uit school en wil wellicht even wat stoom afblazen na een lange dag, dus doet hij waar hij goed in is. Hij pakt de handvatten en laat zijn kunstje aan iedereen zien. Eerst is hij nog niet zo serieus, maar zodra het jochie merkt dat het publiek het leuk vindt, zet hij zijn rugzak neer en begint aan het echte werk.

Als hij klaar is, ontvangt hij als een ware artiest applaus van het publiek. Op de Facebook-pagina van People’s Daily noemen veel mensen de jonge fanatiekeling een held: „Ik hoop dat hij een gouden medaille gaat winnen op de Olympische Spelen in 2020”, schrijft Jen Hsu. Anderen noemen hem ook een toekomstige kampioen en laten kreten als ‘geweldig’ achter.

Reageer op artikel:
Toekomstig kampioentje laat skills zien in metro
Sluiten