Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 17 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Teckel ruikt baasje en wordt na zes maanden herenigd

Een schattig filmpje laat woensdag de harten van menig mens smelten. De Amerikaanse teckel Romeo heeft geen idee dat zijn baasje na zes maanden terug is van een militaire training. De hond heeft echter een ‘neusje’ voor dit soort verrassingen…

Op het filmpje is te zien dat Romeo geduldig in de tuin aan het wachten is tot hij naar binnen mag, terwijl zijn baasje P.J. zich in zijn kamer verstopt. De vader van P.J. filmt het moment dat Romeo naar binnen wandelt, de geur van P.J. ruikt en op onderzoek uit gaat om zijn baasje te vinden.

Het duurt niet lang voordat Romeo zijn baasje daadwerkelijk gevonden heeft. De reactie van het kleine beestje is goud waard!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Teckel ruikt baasje en wordt na zes maanden herenigd
Sluiten