IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 29 aug 2016 / 13:32 uur

Studenten maken kunstwerk van parkeerplaats

De eerste scholieren zijn alweer naar school, ook in het buitenland. Die heerlijke zomervakantie is afgelopen. Sommigen beginnen deze of volgende week alweer aan hun laatste schooljaar. Een aantal studenten van Amerikaanse middelbare scholen weet dat in stijl te vieren.

Leraren van een aantal scholen in Amerika hebben scholieren toestemming gegeven om hun parkeerplaatsen te versieren met de mooiste kunstwerken. Alleen laatstejaarsscholieren mogen meedoen, om zo het begin van het einde te vieren.

En dat levert de prachtigste kunstwerken op. De kunstenaars in spé posten de vrolijke parkeerplaatsen overal op social media om hun creaties met de wereld te delen. Hier op de redactie vinden we het best een goed idee. Even met de directie overleggen of we ook met verf aan de slag mogen…

View this post on Instagram

Pretty cool project I helped my niece do!! #seaturtles #senioryear #senior2017 #parkingspot #bestauntever

A post shared by Danielle Thornton✌🏼️😝 (@momifiedlife) on

View this post on Instagram

Live by the sun, Love by the moon. 🌜🌞 #Seniors #co2017 #ParkingSpot

A post shared by ˗ˏˋ peighton katja ˊˎ˗ (@peightyo) on

View this post on Instagram

Senior year already lit!! #phs#bboy#senioryear#lit#photography#parkingspot#yinyang

A post shared by Cj Gomez Offical™ (@imthecj) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Studenten maken kunstwerk van parkeerplaats
Sluiten