Metro
Metro Good vibes 9 aug 2016 / 21:00 uur

Slaapmutsje: Jessica Burciaga

Nederland heeft dinsdag een bronzen medaille binnengehaald op de Olympische Spelen, dus hoe kon het ook anders of H. Spatel ging ook op jacht naar brons. Een bronzen huidje welteverstaan, met daarboven het prachtige koppie van Jessica Burciaga.

Dit 33-jarige model uit Californië heeft een prachtig lichaam en wordt zeer regelmatig vergeleken met Jennifer Lopez. Haar 1,5 miljoen volgers noemen haar dan ook regelmatig La Diva del Bronx, maar moedigen haar ook aan om haar coupe zwart te verven, omdat ze ook wel iets wegheeft van Kim Kardashian.

Aan de belangrijkste overeenkomst met de twee sterren hoeft Jessica in ieder geval niets meer te doen: haar derrière is nu al dik in orde. Slaap lekker!

Reageer op artikel:
Slaapmutsje: Jessica Burciaga
Sluiten