Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 26 aug 2016 / 13:55 uur

Skyscanner biedt vlucht aan met overstap van 47 jaar

Als je op zoekt bent naar een goedkoop ticket dan loont het om gebruik te maken van Skyscanner. Maar wil je goedkoop vliegen, dan staat daar vaak een lange overstaptijd tegenover. Reiziger James Lloyd kreeg een wel hele extreme overstap voorgesteld: 413.786 uur en 25 minuten, zo meldt het Australische news.com.au.

Een goedkope vlucht gaat vaak gepaard met een overstap en dan kan het zo voorkomen dat je 10 uur moet wachten op een vliegveld. Toch is de overstaptijd die de prijsvergelijker aanbood wel heel erg extreem. James wilde de website raadplegen om te zien hoe hij het het snelst en goedkoopst van het Nieuw-Zeelandse Christchurch naar de Engelse hoofdstad Londen kon reizen.

https://www.facebook.com/10157232918945532

47 jaar wachten in Bangkok

Skyscanner raadde hem aan om via Christchurch naar Sydney te reizen en vanaf daar verder te vliegen naar Bangkok. Op het vliegveld van de Thaise hoofdstad zou James 413.786 uur en 25 minuten moeten wachten, omgerekend is dat ongeveer 47 jaar! Na die 47 jaar zou hij dan verder kunnen vliegen naar Dubai, om daar na 8,5 uur te hebben gewacht verder te kunnen reizen naar Londen. Skyscanner waarschuwde nog wel voor een ‘lange overstaptijd’.

Tips om de tijd te overbruggen

Omdat James het niet zo zag zitten om de komende 47 jaar op het vliegveld van Bangkok door te brengen, postte hij de aanbieding op Facebook en vroeg raad aan Skyscanner. „Hi Skyscanner, hebben jullie misschien nog tips voor wat ik kan doen als ik een overstap heb van 47 jaar?” De prijsvergelijker kon de grap van James wel waarderen en reageerde met een scherp bericht. „Als je niet zo’n fan bent van het vliegveld, zal ik adviseren om het vliegveld te verlaten. Anders eindig je net zo als Tom Hanks in de film The Terminal.” Skyscanner raadde de man aan om een cruise te doen op de Chao Phraya-rivier. Ook mocht een bezoekje aan de Moon Bar en de ‘floating market’ niet ontbreken.

Skyscanner liet weten dat ze gaan onderzoeken wat er mis ging bij dit bizarre reisadvies. Het is niet bekend welke vlucht James uiteindelijk heeft geboekt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Skyscanner biedt vlucht aan met overstap van 47 jaar
Sluiten