IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 30 aug 2016 / 09:21 uur

Scholier betrapt lerares met medestudent in bed

Het is dé nacht waar veel scholieren op de middelbare school naar uitkijken: prom night, ofwel het eindfeest. De avond van slechtzittende pakken en de grootste glitterjurken. En de nacht dat heel wat scholieren hun onschuld verliezen. Maar lerares Isabelle kan nog wel eens meer verliezen: ze werd met een student van 17 betrapt in een hotelbed en mag misschien geen les meer geven.

Betrapt

Een andere student betrapte de twee die stiekem lagen te vozen in het hotel. De zesdejaars student zou naar zijn hotelkamer zijn gegaan waar hij zijn lerares met zijn klasgenoot in bed vond, blijkt uit de hoorzitting die in Edinburgh werd gehouden, weet Metro UK.

Tijdens de zaak werd een foto van de kamer laten zien, waar lerares Isabelle en haar student samen te zien zijn bij de deur. De lerares ontkent de beschuldigingen in alle toonaarden en zegt geen idee te hebben wat er na half elf ’s avonds is gebeurd. Ze zou na vier wijntjes te dronken zijn geweest om het te onthouden.

Hotel

De General Teaching Council for Scotland (GTCS), de raad van onderwijs, beschuldigt Isabelle ervan dat ze met de jongen naar het hotel is geweest. Ze zou drie uur lang met de tiener hebben doorgebracht, waarin ze met hem dronk, in bed lag en ‘meerdere keren seksuele handelingen met hem verrichtte’. De zaak wordt verder onderzocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Scholier betrapt lerares met medestudent in bed
Sluiten