IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 26 aug 2016 / 10:40 uur

Politie wast baby van beschonken bestuurder

De politie in West Virginia heeft een baby heel blij gemaakt. Ze hebben het kleine kind van een beschonken bestuurder namelijk gewassen. Ze vonden het jongetje op de achterbank van de auto, waar hij in zijn eigen braaksel zat, meldt het Bluefield Daily Telegraph.

De moeder van het jochie werd aangehouden voor rijden onder invloed. Het jochie van één werd aangetroffen op de achterbank, volgens agent B.R. Wood. „De auto kon niet meer verder rijden, dus we besloten het jongentje terug te brengen naar ons hoofdkwartier.”

Lief kind

Samen met collega Graham maakte Wood een badje in de wasbak van de keuken voor het kleine jongetje, waar hij goed gewassen werd. Graham wikkelde hem daarop in een handdoek totdat jeugdzorg hem op kwam halen. „Het was zo’n lief kind, maar volgens mij voelde hij zich al een tijdje niet zo goed. Hij dommelde net in slaap toen de mensen van de jeugdzorg arriveerden.”

De moeder wordt beschuldigd van rijden onder invloed met een minderjarige in de auto. In West Virginia staat daar maximaal een jaar gevangenisstraf op. Ze kan een boete van minimaal 200 dollar krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie wast baby van beschonken bestuurder
Sluiten