IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 30 aug 2016 / 12:04 uur

Politie in Georgia doet enge vondst achter bureau

De politie in Tybee Island in de Amerikaanse staat Georgia deed nogal een bizarre ontdekking. Achter het politiebureau lag een onthoofd voodoopoppetje. Om het allemaal nog wat luguberder te maken, lag er ook nog een uit elkaar getrokken karkas van een hagedis naast, zo is te lezen op Facebook.

Despite the overwhelming support that we receive on a daily basis, there is the occasional reminder that not everyone…

Gepostet von Tybee Island Police Department am Freitag, 26. August 2016

Onvriendelijk

„Als je een hoofd van een pop afrukt, dan is dat niet echt een teken van een vriendelijke boodschap.” De politie zette foto’s van de pop op Facebook. „Ondanks dat we dagelijks heel veel steun krijgen van mensen, maakt dit duidelijk dat we niet door iedereen geliefd zijn”, schrijven de agenten erbij.
Er is wel een kleine aanwijzing: op camerabeelden is te zien hoe een onbekende man de voorwerpen op de grond legt, laat politiechef Bob Bryson weten. De onbekende man wordt aangeklaagd als hij wordt geïdentificeerd. Ook wil de politie het motief weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie in Georgia doet enge vondst achter bureau
Sluiten