Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 26 aug 2016 / 14:35 uur

Oops! Top presentatrice gaat omhoog tijdens live tv

Tijdens live televisie kan er van alles mis gaan. Voor de Argentijnse toptennisser Juan Martin Potro was het ook erg moeilijk om zich te blijven concentreren toen hij op bezoek was bij de talkshow van Susana Gimenez. Samen met honderduizend andere tv-kijkers ving hij een glimp op van de borsten van de 72-jarige Susana.

Blote borst

Presentatrice Susana had de toptennisser uitgenodigd voor haar show naar aanleiding van de olympische tennisfinale. Het duo was net aan het praten over Juan zijn verlies tegen de Brit Andy Murray toen hij werd afgeleid door het tafereel rondom Susana haar korte topje. Terwijl de blonde presentatrice druk aan het praten is, schiet haar topje omhoog waardoor een stukje van haar borsten te zien is. Professioneel als Susana is, doet ze net alsof er niets aan de hand is. Ze trok haar topje naar beneden en ging weer verder met haar gesprek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oops! Top presentatrice gaat omhoog tijdens live tv
Sluiten