Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 17 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Ontroerend: Afscheidsvideo voor asielhond Snoopy

In het dierenasiel zitten veel dieren, die allemaal geduldig wachten op een nieuw baasje. Zo ook Snoopy, een inmiddels overleden hond die zijn laatste dagen doorbracht in een dierenasiel in Singapore, gerund door vrijwilligers. Zij maakten een ontroerende afscheidsvideo voor de geliefde hond.

Snoopy werd naar het asiel gebracht toen zijn familie niet meer voor hem kon zorgen omdat ze gingen emigreren. De 10-jarige hond was bijna blind en was ook niet meer topfit door zijn leeftijd. Toch wist hij de harten van de medewerkers van het asiel in recordtijd te stelen. De Siberische husky was erg geliefd.

‘Papa Andrew’

Vooral medewerker Andrew was dol op het beest. Zo dol zelfs dat hij had besloten Snoopy in huis te nemen wanneer zijn nieuwe huis af zou zijn. Het asiel slaagde er namelijk niet in een nieuw thuis voor de hond te vinden. Helaas heeft Snoopy nooit kunnen genieten van het nieuwe huis van Andrew. Het dier kreeg problemen met zijn hart en overleed in drie dagen.

Alle vrijwilligers van het asiel waren erg aangeslagen door de plotselinge dood van Snoopy, maar vooral ‘vader’ Andrew had het zwaar. Men besloot een prachtige ode aan de hond te brengen in de vorm van een video. Het is een ontroerende afscheidsvideo geworden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ontroerend: Afscheidsvideo voor asielhond Snoopy
Sluiten