Puck Roest
Puck Roest Good vibes 10 aug 2016 / 14:10 uur

Oeps, jongetje sloopt olympische ringen op live tv

Niet alles loopt op rolletjes in Rio. Zo zijn de zwembaden plots groen, hebben olympiërs rode vlekken en heeft een Belgische judoka een blauw oog. Maar ook buiten de arena gaat er het een en ander mis. Zo sloopte een jongetje dinsdag per ongeluk de olympische ringen in het Madureira Park, op live televisie.

In een uitzending van een Amerikaans programma laten ze de iconische ringen zien terwijl er een aantal Argentijnse kinderen op het bouwwerk aan het spelen is. Maar dan valt er plots een stuk van de gele ring af wanneer een jongetje het deel enkel aanraakt. Hij raakt zichtbaar in paniek en probeert het deel weer terug te zetten. Maar het kwaad is al geschied.

Het jongetje krijgt vervolgens hulp van het aantal volwassenen. Of ze de gele ring hebben kunnen repareren wordt niet duidelijk. Het bouwwerk dat zo’n 4000 kilo weegt werd in 2012 door de stad Londen aan Rio de Janeiro geschonken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeps, jongetje sloopt olympische ringen op live tv
Sluiten