IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 24 aug 2016 / 14:00 uur

Marvelhelden verrassen patiënten in kinderziekenhuis

Kinderen in het Lady Cilento Children’s Hospital in het Australische Brisbane kregen een bijzondere verrassing. Niemand minder dan adoptiebroers, aartsvijanden én superhelden Thor en Loki kwamen op bezoek om de jonge patiënten en hun families te verrassen.

Chris Hemsworth (Thor) en Tom Hiddleson (Loki) zijn in Australië voor opnames van de nieuwste film in de Marvel-franchise: Thor: Ragnarok. Voor één keer sloten de twee rivalen vriendschap en gingen ze in vol ornaat naar het kinderziekenhuis.

Superhelden

„Ik heb de echte superhelden van deze wereld ontmoet in het kinderziekenhuis”, schrijft Hemsworth op Instagram. „Alle lof voor alle dappere kinderen die ons inspireren!”

View this post on Instagram

Met the real superheroes of the world at @ladycilentochildrenshospital. A huge shout out to all the brave kids who are an inspiration to all of us! @twhiddleston #madepossiblebychf #ladycilentochildrenshospital #juicedtv

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Hamer

Thor kwam dan misschien in zijn casual kleding, de hamer Mjolnir was er wel. Daar blijken de kinderen heel sterk van te worden, valt te lezen op Hiddleston’s Instagram. „Wie deze hamer vasthoudt en waardig genoeg is, zal de krachten van Thor bezitten! (Iedereen behalve die mafkees in het zwarte pak). Een onvergetelijke ontmoeting met al deze kinderen!”

View this post on Instagram

"Whosoever holds this hammer, if he be worthy, shall possess the power of Thor!" (i.e. everyone but the dude in the black suit). Unforgettable meeting all the children @ladycilentochildrenshospital. Real heroes. #madepossiblebychf #juicedtv #ladycilentochildrenshospital

A post shared by Tom Hiddleston (@twhiddleston) on

Magie

De acteurs zijn de hele middag in het ziekenhuis geweest om met de kinderen, families en doktoren en zusters te praten. Vooral de kleine Calyn Hoad was helemaal gelukkig, vertelt zijn moeder tegen ABC: „Calyn’s gezicht lichtte helemaal op. Het was magie, pure magie.”

https://www.facebook.com/TomHiddleston.italia/posts/1194113607317186:0

Piraten

Het is overigens niet de eerste keer dat kinderen in het Lady Cilento Kinderziekenhuis worden verrast. Een jaar geleden stond piraat Jack Sparrow ineens op de stoep om de kinderen een fijne middag in donkere tijden te bezorgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Marvelhelden verrassen patiënten in kinderziekenhuis
Sluiten