Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 14 aug 2016 / 12:25 uur

Man zit klem met auto in wandelpad op berg

Een automobilist in Ierland heeft een angstig en benauwd nachtje beleefd. De man kwam met zijn auto vast te zitten in een wandelpad op een berg, toen hij probeerde om via dat pad naar beneden te rijden. Dit meldt Metro UK.

Het ongeluk gebeurde bij Dunquin, Rol, een prachtig stukje natuur in Ierland. De man was bezig met het zoeken naar een goede kampeerplek waar hij de nacht kon doorbrengen en zag blijkbaar over het hoofd dat het pad naar beneden niet bepaald gemaakt was voor een auto.

Gevonden

De volgende morgen werd de man, die zich doodgeschrokken was en de hele nacht in zijn auto gespendeerd had, gevonden door een medewerker van de Blasket Island Ferries. Zijn auto werd enkele uren later door de politie uit het klemmende voetpad getrokken. „Hij was serieus in shock over hoe en waarom hij zichzelf klem had gereden. Ik denk dat hij gewoon bevroor van angst, die arme man”, aldus Sibeal Ni Lubhaing, een medewerker van de Blasket Island Ferries, tegen Metro UK.

„Als je naar beneden keek vanaf de bestuurdersstoel, zag je een rechte afgrond van zo’n 60 meter diep, dus misschien drong het tot hem door hoe serieus de situatie was.”

12 uur

De man heeft zo’n twaalf uur lang vastgezeten in de auto. Toen de medewerkers hem vonden wilde hij er eerst niet uit, de medewerker vermoed vanwege de shock. „Maar toen hij de politie-uniformen zag, leek het alsof hij iets zelfverzekerder werd en we hebben het voor elkaar gekregen hem via de achterbak uit de auto te krijgen.”

De man krijgt verder geen straf voor het proberen te rijden op een wandelpad. „Het was vrij onschuldig, iedereen maakt fouten. We zijn blij dat hij oké is en deze man zal zich niet snel meer buiten de gebaande paden waden”, aldus Lubhaing.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man zit klem met auto in wandelpad op berg
Sluiten