Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 2 aug 2016 / 12:05 uur

Man wil zes weken oude baby door wc spoelen

In het Amerikaanse Pittsburg is een man gearresteerd nadat hij had geprobeerd een baby van zes weken oud door de wc te spoelen. Uiteindelijk werd de man opgepakt door een heus SWAT-team, zo bericht CBS.

De moeder van de baby en de man kregen ruzie, toen hij probeerde de baby naar het riool te transporteren. De moeder pakte haar kind en vluchtte naar buiten, terwijl de man met een wapen erachteraan rende.

Trage overgave

Op straat schakelde ze de politie in, die met groot materiaal uitrukte. Het duurde nog wel even voordat de man zich overgaf. „Maar we hoefden geen traangas in te zetten”, zo laat een woordvoerder de politie weten.

De moeder en de baby zijn ongeschonden uit het incident gekomen. Wat voor straf de man te wachten staat, is nog onbekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man wil zes weken oude baby door wc spoelen
Sluiten