Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 8 aug 2016 / 20:20 uur

Man fotografeert baard op zijn kop, gaat viral

Als je naar onderstaande foto kijkt, ben je waarschijnlijk even in de war. Imgur-gebruiker Kaevondong plaatste de foto van zijn baard maandag op het sociale medium en gaat sindsdien viral. De surrealistisch-uitziende foto is een op zijn kop gefotografeerde baard.

Looking straight up with a beard

Over de hele wereld zijn mensen in de war door de afbeelding met het onderschrift „Ik kijk recht omhoog met een baard”. Een Imgur-gebruiker reageert bijvoorbeeld met: „Ik probeer uit te vogelen waar ik naar kijk.”

Er heerst niet alleen verwarring, ook de gelijkenis met The Muppets valt op: „Hij lijkt net op Beaker!”, merkt iemand op. Iemand anders stelt voor dat de man een tatoeage van Beaker’s gezicht in zijn nek laat zetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man fotografeert baard op zijn kop, gaat viral
Sluiten