Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 9 aug 2016 / 20:01 uur

Koppel zet IKEA-kast in elkaar met LSD op

Je kunt natuurlijk gezellig met je geliefde aan de drugs en dan lekker op de bank, relaxt genieten van het feit dat je high bent. Of je zet, net als Giancarlo en Nicole, een IKEA-kast in elkaar.

Het koppel vond het een uitstekend idee om, voordat ze begonnen aan een bouwpakket, eerst LSD te nemen. Het hele proces van het in elkaar zetten van de kast is gefilmd voor hun YouTube-kanaal: HIKEA en dat zorgt voor interessante beelden. In 45 minuten krijgen Nicole en Giancarlo naast een heleboel gegiechel, niet heel veel voor elkaar.

Het koppel is van plan om in de toekomst nog meer van dit soort filmpjes op het kanaal te zetten, al roept Nicole na bijna vier uur aanmodderen wanhopig uit dat ze zich in ieder geval nooit meer aan een bouwpakket waagt met LSD op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koppel zet IKEA-kast in elkaar met LSD op
Sluiten