Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 1 aug 2016 / 12:25 uur

Koppel hangt 90m boven de grond om te trouwen

De trouwambtenaar van een stel uit India moest wellicht wel even slikken toen hij hoorde waar hij het stel zou moeten trouwen: op 90 meter hoogte, met niets meer dan een touwtje waar hij aan vast zou zitten.

Het verliefde stelletje Zehdir en Reshma uit Kolhapur ontmoette elkaar terwijl het bezig was aan een trektocht door de bergen. De twee besloten kortgeleden te gaan trouwen en vonden het een leuk idee om hun geloften hoog boven de grond aan elkaar uit te spreken, ter ere van hun eerste ontmoeting. Terwijl de genodigden beneden toekeken en werden voorzien van live commentaar, hingen Zehdir en Reshma op 90 meter hoogte aan een kabelbaan boven de gasten, om elkaar daar het jawoord te geven.

Natuurlijk werden er de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de trouwdag niet zou veranderen in een rampdag. Het huwelijk werd met succes voltrokken en de twee gaan nu getrouwd door het leven.

„Ik wilde mijn bruiloft anders dan anders laten zijn”, zegt de bruidegom tegen ABP Live. Nou, dat is gelukt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koppel hangt 90m boven de grond om te trouwen
Sluiten