IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 24 aug 2016 / 16:50 uur

Knul wil pizza bezorgen bij slachtoffers Louisiana

Als je een kind van 9 vraagt wat hij op zijn verjaardag wil doen, is de kans groot dat de bioscoop, lasergamen of iets anders groots op het lijstje komen te staan. Niet voor de 9-jarige Carson Boutte. Zijn plannen waren nog veel groter. Hij wil lunch brengen aan de slachtoffers van de overstromingen in Louisiana.

Overstuur

Carson en zijn familie hebben gelukkig geen last van de overstromingen, maar zijn tante wel. „Ik zei dat het oké was, het zijn maar spullen. Maar hij was heel erg overstuur”, vertelt Carson’s moeder aan The Daily Advertiser. De 100 dollar die ze voor zijn verjaardag had bewaard, mocht hij nu uitgeven aan voedsel laten bezorgen aan slachtoffers.

Moeders plaatste Carson’s wens op Facebook, en dat ging uiteraard al snel viraal. Het kwam de manager van een lokale pizzeria ook onder ogen, die beloofde de eerste 100 pizza’s weg te geven. Vrienden en buren werden ook enthousiast en deden mee aan Carson’s actie.

Leerzaam

Een paar dagen later ging Carson’s wens in vervulling: op zijn verjaardag mocht hij de deuren rond om mensen die het nodig hebben een pizza te bezorgen. „Het is een speciale, lieve jongen”, zegt de manager van de pizzazaak tegen Huffington Post. „We kunnen zoveel van hem leren. In goede en slechte tijden, we doen dit altijd samen.”

Reageer op artikel:
Knul wil pizza bezorgen bij slachtoffers Louisiana
Sluiten