Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 9 aug 2016 / 20:10 uur

Kappersafspraak hond gaat helemaal mis door vader

Je vader toevertrouwen met je huisdier is soms niet een heel goed idee. Josh Pitruzzella kan daar alles over vertellen. Zijn 11-jarige Shih Tzu werd door zijn vader naar de kapper gebracht maar kwam daar gehavend van terug.

In plaats van de normale behandeling vroeg paps aan de kapper om alles te trimmen, behalve Mimi’s oren en staart, om zo geld te besparen. De normale kappersbeurt kostte namelijk 135 euro. Nu bleef daar slechts 31 euro over.

Pitruzzella was niet echt blij met het eindresultaat. „Ik dacht dat mijn hond een simpele trimbeurt zou krijgen, maar een uur later pik ik iets op dat nog het meest lijkt op een meth-gebruikende rat", schrijft de jongen op Twitter:

De vader was zich echter van geen kwaad bewust en wilde alleen maar geld besparen. Dat laat hij de volgende keer waarschijnlijk wel uit zijn hoofd. De afbeeldingen van de mislukte kappersbeurt zijn inmiddels viral gegaan en meer dan 10.000 keer geretweet.

Reageer op artikel:
Kappersafspraak hond gaat helemaal mis door vader
Sluiten