Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 30 aug 2016 / 17:33 uur

Jongetje koopt lunch voor politieagenten van zakgeld

Een 5-jarig jongetje heeft de harten gestolen van de politiemannen en -vrouwen van het Winslow Township Police Department. Van zijn eigen zakgeld kocht William Evertz Jr. lunch voor de politieagenten omdat zij ‘hem elke minuut van de dag beschermen’, zelfs wanneer hij slaapt.

Omdat het zoontje van de Amerikaanse Tara Evertz er wél voor wilde zorgen dat de agenten een gezonde lunch kregen, kocht het jongetje verschillende belegde sandwiches bij broodjesketen Subway. In de e-mail die moeders namens haar kleine pruim had geschreven, staat dat de jonge held nog meer voor de maatschappij wil doen.

Liefdadigheid

Zo is William van plan om kleding, schoolspullen en speelgoed te doneren aan een opvang voor mensen die te maken hebben, en hadden, met huiselijk geweld. Ook wil de 5-jarige eten en andere benodigdheden doneren aan een asiel en geeft hij omgerekend 16 euro aan een minder bedeelde familie.

Op de eigen Facebookpagina plaatste de politieafdeling foto’s van de gulle gever en bedankten ze hem uitvoerig. „De acties van William zijn op zichzelf al bewonderenswaardig. Zeker als het een kind van vijf betreft.”

On 08/15 Winslow Twp PD received an email from Tara Evertz advising that her 5yr old son, William Evertz Jr wanted to do…

Gepostet von Winslow Township Police Department (NJ) am Mittwoch, 24. August 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongetje koopt lunch voor politieagenten van zakgeld
Sluiten