Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 16 aug 2016 / 16:20 uur

Jongen steelt per ongeluk, biecht het op in brief

Iets meenemen uit de winkel, denkend dat je ouders ervoor betaald hebben: het overkwam de kleine Daniel. Per ongeluk nam hij een rubber figuurtje mee uit de cadeauwinkel van de Whitelee Windfarm in het Schotse East Kilbride. Eenmaal thuis kwam de jongen erachter dat zijn moeder er helemaal niet voor had betaald.

Het kind voelde zich zo schuldig dat hij een brief stuurde aan de winkel om zijn verontschuldigingen aan te bieden en het figuurtje terug te geven. „Beste mevrouw/meneer, ik was in jullie cadeauwinkel en heb het bijgevoegde figuurtje meegenomen, Ik dacht dat mijn moeder het had betaald maar dat was helaas niet zo. Daarom heb ik het nu teruggestuurd," schrijft hij.

Whitelee Windfarm vond het gebaar zo hartverwarmend dat ze nu op zoek zijn naar de goudeerlijke jongen, weet Daily Record. Manager Ian Parkinson spreekt vol lof over de jongeman en wil hem graag persoonlijk nog bedanken.

De winkel plaatste de brief van de goudeerlijke ‘dief’ op hun Facebookpagina met een bedankje:

Thank you to the honest person who returned this little guy

Gepostet von Whitelee Windfarm Visitor Centre am Freitag, 12. August 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongen steelt per ongeluk, biecht het op in brief
Sluiten