Sherida van IJsselmuide
Sherida van IJsselmuide Good vibes 22 aug 2016 / 17:32 uur

Hotelgasten ontdekken lijk onder hun bed

Het zal je maar gebeuren: je denkt een rustige nacht in een hotel door te brengen, blijkt er ineens een lijk onder je matras te liggen. Voor twee hotelgasten die in een hotel in de Thaise stad Pattaya sliepen, was het werkelijkheid. Zij bleken boven het in het bed verstopte lichaam van een vermoorde transgender te hebben geslapen, schrijft de Bangkok Post.

Het slachtoffer zou de 28-jarige Amphon Kongsong zijn. Twee broers van 14 en 17 jaar worden verdacht van haar moord. De twee jongens zouden door Kongsong via Facebook naar Pattaya zijn gelokt met het vooruitzicht op een baan, maar eenmaal daar aangekomen probeerde de transgender de oudste broer te versieren. Hij bleek daar niet van gediend en er ontstond een gevecht die voor Kongsong fataal afliep.

Bloedvlekken

De jongens verstopten het lichaam in het bed in de hotelkamer waar zij op initiatief van Amphon verbleven. Dat bleef onopgemerkt, zelfs toen de Thaise hotelgasten begonnen te klagen. Pas toen een schoonmaakster bloedvlekken zag, werd het lijk ontdekt.

Inmiddels zijn de broers opgepakt en zitten zij vast op verdenking van moord en het verstoppen van een lijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hotelgasten ontdekken lijk onder hun bed
Sluiten