Remco Visser
Remco Visser Good vibes 2 aug 2016 / 14:13 uur

Honden achtergelaten in auto, crashen in supermarkt

Een ritje naar de supermarkt met haar honden op de achterbank pakte behoorlijk duur uit voor een Amerikaanse vrouw. De in de wagen achtergelaten viervoeters wisten het voertuig namelijk in de supermarkt te rijden, zo meldt lokale nieuwszender WSAZ.

De 70-jarige dame had tijdens het boodschappen doen haar honden even achtergelaten in de auto met draaiende motor. Maar dat had ze beter niet kunnen doen. De beestjes wisten de auto namelijk uit de parkeerstand te krijgen en richting de supermarkt te rijden. Pas toen de wagen door de glazen voorpui van de winkel was geramd, kwam hij tot stilstand.

Gewonden

Bij het incident vielen overigens geen gewonden. Na de crash kon de dame samen met haar honden gewoon naar huis rijden.

Reageer op artikel:
Honden achtergelaten in auto, crashen in supermarkt
Sluiten