Remco Visser
Remco Visser Good vibes 1 aug 2016 / 19:40 uur

Geluksvogel wint fortuin met onmogelijke weddenschap

Een 54-jarige Brit heeft dit weekend echt al het geluk uit de wereld gehad. Steve Sales uit Suton plaatste een bizarre weddenschap en won daarmee tienduizenden ponden, zo meldt The Mirror.

Sales voorspelde bij wedkantoor Betfred drie wedstrijden uit de Schotse Betfred Cup. Saillant detail: hij gokte dat de duels Dundee FC – Forfar, Inverness – Arbroath en Ross County – Cove Rangers allemaal in 7-0 zouden eindigen.

Wonder boven wonder klopten deze einduitslagen allemaal, waardoor de weddenschap van 1,40 pond uiteindelijk 57.990 pond opleverde. „Dit is de meest bizarre weddenschap die ooit bij ons is geplaatst”, aldus Betfred-eigenaar Fred Done.

Geluk

De werkeloze Sales meldde overigens dat hij geen enkele band heeft met Schotland en vrijwel niks weet van hun competitie. „Het is een fijn vooruitzicht dat ik door dit gelukkige toeval me de komende tijd geen zorgen hoef te maken over een lege koelkast of mijn electriciteitsrekening.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geluksvogel wint fortuin met onmogelijke weddenschap
Sluiten