Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Good vibes 9 aug 2016 / 14:10 uur

Enorm huis met piratenpretpark te koop in Ierland

Voor degene die nog een riant stulpje in de buurt van Ierland zoekt, is er een prachtige plek vrijgekomen: Westport House in County Mayo. En verrassing: je krijgt bij de koop van dit huis niet alleen een schitterende woning, maar ook een eigen themapark cadeau.

Het stulpje is in verhouding niet eens zo duur: Westport House, dat in 1650 gebouwd werd, staat te koop voor zo’n 10 miljoen euro. Voor dat geld krijg je tien slaapkamers, een enorm landgoed inclusief een eigen meer en een pretpark met piratenthema.

In het park kun je je onder andere vermaken in een schommelschip of in de meterslange wildwaterbaan en je kunt een leuk wandeltochtje maken in de duistere kelders met schatkisten. Voor de liefhebbers van moderne architectuur is er nog wel wat werk aan de winkel: het stulpje is ingericht met eikenhouten meubels en ontelbare muurschilderingen.

https://www.instagram.com/p/BHP4O5EDDJD/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Enorm huis met piratenpretpark te koop in Ierland
Sluiten