Puck Roest
Puck Roest Good vibes 12 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Eekhoorn pakt GoPro en geeft geweldige rondleiding

Voor de mens is de dierenwereld is uitermate fascinerend, maar meestal kunnen we enkel van een afstandje de dieren observeren. Dankzij YouTuber Viva Frei kunnen wij even in de huid van een eekhoorn kruipen.

Een eekhoorn kreeg tot twee keer toe de GoPro van Spaanse filmmaker te pakken en gaf ons een prachtige rondleiding door een boom. Hoewel de eerste poging ‘mislukte’ omdat het knaagdier enkel zijn pootjes filmde, was de twee poging van Frei een groter succes. Bekijk hier de mooie resultaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Eekhoorn pakt GoPro en geeft geweldige rondleiding
Sluiten