Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 9 aug 2016 / 13:00 uur

Dom: Brandstichter zet zichzelf in de fik

De politie in Madisonville, Kentucky is op zoek naar een wel heel domme brandstichter. Een man gebruikte een molotovcocktail om een bedrijfspand in de de brand te steken, maar zette zichzelf daarbij in de fik.

Het bedrijf was net nieuw toen de man het pand vorige maand in de brand stak. In de video is te zien hoe een vrouw eerst een gat in de deur lijkt te slaan. Vervolgens gooit de man een molotovcocktail naar binnen.

Brandende schoen

Dat gaat goed, maar als er een tweede molotovcocktail naar binnen wordt gegooid gaat het fout. De man vat vlam. Als een dolle rent hij vervolgens over de parkeerplaats om het vuur uit te maken. Hij laat een brandende schoen achter.

Voordat de man weer in in zijn auto stapt om te vertrekken gooit hij de inhoud van een andere fles nog even op het vuur om de boel flink op te stoken.

De politie van Madisonville is momenteel op zoek naar het duo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dom: Brandstichter zet zichzelf in de fik
Sluiten