Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 5 aug 2016 / 14:07 uur

De week in video’s: deze 5 mag je niet gemist hebben

Het wondere web stond ook deze week weer vol met ontroerende, grappige, bizarre en opmerkelijke video’s. Voor het geval je ze gemist hebt, dit zijn de vijf video’s die je deze week absoluut moet hebben gezien.

1. UFO op livestream NASA

NASA heeft een eigen livestream waarop beelden worden uitgezonden die zijn geschoten vanaf het ruimtestation ISS. Maandag was er een opvallend object te zien op die beelden. En uitgerekend op dat moment werd de livestream uitgeschakeld.

De ufojagers zijn er zeker van: buitenaards leven bestaat. Sterker nog, aliens zijn zelfs op weg naar de aarde. Want zoals op de beelden te zien is, daalt een witte bol langzaam af naar de aardse atmosfeer:

2. Even op bezoek

Even je nieuwe auto komen showen is redelijk normaal, maar in Almelo bracht een zoon een bezoekje aan het landgoed van zijn ouders met een wel heel bijzonder vervoersmiddel: een helikopter.

De zoon van een van de bewoners van het enorme huis werkt bij de marine en moest deelnemen aan een navigatietraining. En wat is er dan gezelliger dan landen op het landgoed van je ouders om even langs te gaan voor een kop koffie?

3. Een feestje moet kunnen

Maandag plaatste de politie Enschede een video op Facebook die in korte tijd al meer dan 2700 keer werd geliket. Zonder enige schaamte zingen de twee politieagenten het nummer What if… van de Britse Kate Winslet mee. Bekijk hieronder het optreden van de twee jongens.

4. Ontspanning voor politiepaarden

Lekker als agent met je politiepaard over het strand lopen op een warme dag klinkt als een ideale baan. Maar dat valt in de praktijk best tegen, zo schrijft de politie Eenheid Rotterdam op YouTube. De eenheid heeft een filmpje geplaatst van politiepaarden die na een dag hard werken ontspannen op het strand.

5. Durf jij het aan?

In Brazilië moet je behoorlijk sterk in je schoenen staan bij een bezoek aan het Águas Quentes Country Club in de stad Rodovia. In dat park staat namelijk de hoogste waterglijbaan ter wereld: Mount Kilimanjaro.

En niet alleen de hoogte van bijna 50 meter maakt indruk, ook de snelheid waarmee je naar beneden glijdt is behoorlijk extreem. Er worden namelijk snelheden bereikt van ruim 90 kilometer per uur. Een beetje stevige zwembroek of bikini is dus aan te raden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De week in video’s: deze 5 mag je niet gemist hebben
Sluiten